Super Heroes videoslot

Vi är mäkta stolta över vår nya videoslot Super Heroes. Vi har fyllt den med mängder av spännande extrafunktioner och arbetat hårt med både grafik och ljud. Symbolerna är vackert designade och varje gång spelaren tar hem en vinst på en insatslinje visas en animation. Super Heroes har ett tema som bygger på hjältesagorna från den grekiska mytologin. Här finns alltså hjältar som Odysseus, Theseus, Hercules och Akilles representerade.

Super Heroes är i grunden en videoslot av traditionellt snitt. Den har fem hjul och bygger på insatslinjer. Skillnaden mellan Super Heroes och andra videoslots är dock att vårt nytillskott har hela 50 insatslinjer, medan de flesta andra videoslot bara har mellan 20-30. Ju fler insatslinjer, desto fler vinstchanser för spelarna.

Wildfunktioner, scatter och bonusspel
En bra videoslot ska ha såväl wildsymboler som scattersymboler. Det har Super Heroes givetvis. Wildsymbolerna ersätter alla andra symboler, förutom scattersymboler och bonussymboler, för att spelaren ska kunna träffa fler vinstgivande kombinationer. Genom att träffa tre eller fler wildfunktioner får spelaren dessutom en större myntvinst.

Scattersymbolerna aktiverar free spins. Det krävs att spelaren träffar tre eller fler scattersymboler för att free spins ska aktiveras. Under spelarens free spins multipliceras alla vinster med faktor tre.

Bonusspelet aktiveras om tre eller fler bonussymboler visas på skärmen när hjulen har slutat snurra. När så sker visas en ny spelskärm där spelaren möts av tio bilder som föreställer klassiska grekiska hjältar. Spelaren ska nu klicka på bilderna för att vända på dem. Bakom varje bild döljer sig antingen en myntvinst eller en nitlott. Spelaren får fortsätta klicka tills dess att två nitlotter har visats.